Pagina's

maandag 27 juni 2011

Ik ben met catootje naar .....


de botermarkt gegaan,
naar de botermarkt gegaan
ze kon maken wat ze wou
( wim sonneveld)

Aan dit liedje moest ik steeds denken toen ik deze tas aan het maken was.
De tas bestaat uit allemaal vierkantjes, de bodem heb ik verstevigd met fiberfill en karton zodat die leuk blijft staan.
De tas is uiteraard ook gevoerd.
De tuinwerkzaamheden gaan ook gewoon door en ik geniet er iedere dag weer van.
Zowel bij ons achter in de tuin als op de volkstuin.Uiteraard horen er bij zo'n tas ook een gehaakte omslagdoek ( voor de wat killere dagen) en een beursje.
Aan deze spullen wordt nog hard gewerkt tussen de bedrijven door


Ik ga nu boodschappen doen en ga vooral koele dingen halen.
Tot een volgende keer weer!

Hommelse groet van vrouw Hommel ( die nog even moet wennen aan al het nieuwe om een nieuw bericht te maken)


maandag 6 juni 2011

de Oogst van de afgelopen weken

.....nee, niet van de moestuin maar van mijn eigen creativiteit.

Allereerst een kronkelsjaal gemaakt van katoen met aan de uiteinden uiteraard een bloem met spiegeltje.


Een "klimrek" gemaakt van wilgentenen die uit de tuin van mijn broertje komen. Dit om de latyrus uit Frankrijk tegen aan te laten groeien.

Een bank , gevonden bij de vuilcontainer. Moet alleen opnieuw geverfd worden en dan is ie weer als nieuw. Het lijkt nu wellicht of deze er al jaren staat maar dit is dus niet zo. Ik ( en boris) heb de bank gelijk maar even "aangekleed" voor de time being. De kweekkastjes die erop staan heb ik voor de helft van de prijs bij de Gamma gekocht, altijd handig........(toch...niet dan????)

Dan nog op bezoek geweest bij deze site http://karinaandehaak.blogspot.com/. En daar vond ik dit patroon voor het haken van een ketting. Ik heb er iets van mijzelf toegevoegd nl kralen. En 1 ketting vond ik wel genoeg dus de andere heb ik om een kussen vastgezet wat dan weer een heel ander gezicht is.Tot slot nog dit boekje gekocht want er staan toch leuke projecten in om te haken, theepotjes, vogelhuisjes. ( Boris droomt hier al van, die ligt tegenwoordig op het stoeltje wat ook klaar staat om geschilderd te worden).....echt teveel om op te noemen.

Ik weet wat ik ga doen de komende dagen!!!


Hebben jullie ook al leuke plannen voor de komende tijd?Hommelse groet van vrouw Hommel die heerlijk verder (r) hommelt...