Pagina's

dinsdag 22 maart 2011

Give away

Een mens mag veranderen toch..... Ik moest eerst heel erg wennen aan de give aways maar soms is het ook heel erg leuk dus ik doe er ook 1.Ik wil graag 1 van deze konijnen verloten. Het zijn eigenlijk eierwarmers maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon gezellig ergens neerzetten op de paas of lente tafel.
Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje hier achterlaten en vermelden welke kleur je zou willen hebben. Een linkje plaatsen mag maar telt niet dubbel hoor en je hoeft ook niet perse een volger te worden. Gewoon gezellig mee doen als je zo'n konijntje leuk vindt.
Meedoen kan tot 9 april, zondag 10 april trek ik een winnaar.

Ze zijn uiteraard zelf gemaakt van vilt en stof, aan de achterkant hebben ze een klein staartje. En ik heb ze een klein wokkelsjaaltje gegeven ( dat blijft zo leuk om te haken nl) want mijn moeder zegt altijd: Aprilletje zoet ,geeft ook nog wel eens een witte hoed. Ja en we kunnen natuurlijk geen verkouden konijnen gebruiken.


Het is hier even stil geweest maar mijn lijf was aan het vechten tegen exceem en schimmel ( zal geen verdere details vertellen) dus ik lag een beetje in de lappenmand. Boris doet net alsof hoor want die is nog zo gezond als een vis.
Dus buiten de konijnen heb ik niet veel gemaakt. Het zal nog even rustig blijven want door het heerlijke weer ben ik veel buiten in de tuin aan het rommelen.( mal van kip is af en gelukt!!!)
2 April ga ik met een vriendin heerlijk een weekje naar Texel toe.
En ik weet niet hoe het jullie vergaat maar de tijd vliegt voorbij met dit mooie weer.

Allemaal bedankt voor de lieve en leuke reacties op de kip, hij staat hier echt gezellig te wezen.

Geniet van de dagen en tot ziens op jouwe blog of op de mijne.

Hommelse groet van vrouw Hommel
maandag 7 maart 2011

Kip of het ei

Hier is ie dan maar volgens mij is het toch een haan geworden. Nou ja, hoe dan ook, het staat hier kleurig te stralen.Dit was zo leuk om te doen. Een kip ( of haan) in elkaar naaien en versieren maar. Deze is in ieder geval op tijd klaar voor de pasen


Laatst ook weer een keer naar de kringloop geweest en ik kwam met een mooie blauwe buit thuis, een blakertje, een (melk) bus met handvat en een blikje met hele lieve kleine bloemetjes. Waarom bestaat er eigenlijk geen paars emaille????


Wie kan raden wat dit is.............trommelgeroffel.
Dit zijn lege zaaddozen van de lathyrus. Meegenomen vanuit Frankrijk in een envelop. En in die envelop zijn ze gaan krullen en alle zaadjes zijn eruit gevallen. Die ga ik van de week alvast voorzaaien, ben benieuwd of dit wat gaat worden.
Ik had ook meegedaan met een hartjesswap.
Ik heb het rode hartje ontvangen van een onbekende want er zat geen naam bij van de afzendster. Misschien leest ze hier mee, hartelijk dank, hij hangt tussen mijn andere harten aan de kroonluchter.
Zelf had ik wat repen stof aan elkaar genaaid en daar harten uitgeknipt. Natuurlijk kon een gehaakt bloempie er niet op ontbreken.

Deze award heb ik gekregen van Patricia, heel erg leuk . ( http://lapidoe.blogspot.com/ ) De bedoeling is om deze door te geven maar ik zou niet meer weten aan wie, dus hij is gewoon voor iedereen die hier langskomt.Bedankt weer voor alle leuke reacties op mijn vorige bericht. Ik zal steeds foto's maken van de betonnen kip zodat ik later er een heel logje aan kan wijden. Dit duurt nog even want het is een heel proces en ik moet nog gaan uitvogelen hoe ik haar ga gieten.
Ik ga weer lekker genieten van het mooiere weer, lekker naar buiten de tuin in.
Ik wens jullie mooie dagen toe !
Hommelse groet